Najave novih izdanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Novi singl i spot Tine Vukov obrada je još jednog evergreena Poljubac za zbogom. Radi se o prepjevu talijanske pjesme Un bacio sulla fronte Ive Zanicchi koju je u hrvatskoj verziji otpjevala Maruška Kalogjera 1969. godine.

"Već jako dugo volim originalnu verziju ove pjesme i kad sam pronašla prepjev znala sam da je to pjesma koju želim na novom albumu. Zvonimir Dusper napravio je odličan i moderan aranžman, ali je zadržao duh originala, a Filip Gržinčić je ponovo zaslužan za odličan spot. Theo Decanziani nam je velikodušno ustupio predivnu Villu Ružić i to je definitivno jedna od najljepših lokacija na kojoj sam snimala. Baš sam uživala u ambijentu. Styling sam osmislila uz pomoć mame, a za moj potpuni izgled zaslužne su Maja Zatezalo (make up) i Ina Kovač (frizura)", rekla je Tina.

Krajem prošle godine Tina Vukov je objavila singl i spot Još samo večeras, obradu velikog hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića čime je prekinula četverogodišnju stanku i najavila novi studijski album. Na njemu će se naći obrade hitova velikana hrvatske zabavne glazbe. Glazbena karijera Tine Vukov započela je već s četrnaest godina kad je potpisala svoj prvi ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Već iduće godine, na Dori 2004., ostvarila je uspješnu suradnju s Matijom Dedićem uz kojeg je izvela pjesmu Tuga dolazi kasnije, a upravo po njoj nazvan je i prvi album objavljen 2006. godine. Iste godine i velikan Arsen Dedić ponudio joj je suradnju, a zajedno su otpjevali pjesmu Vraćam se. Dvostruka je dobitnica Porina za novog izvođača godine i najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme Il treno per Genova koji su joj zasluženo pripali 2007. godine.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici