Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Strah" je peti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago s kojom su se dečki odlučili priključiti akciji HDS-ZAMPA "Playlista za glazbenu školu Sisak" kojom se odriču autorskih tantijema na godinu dana za pomoć u obnovi Glazbene škole „Frana Lhotke“ u Sisku i u područnom odjelu u Petrinji.

Pjevač benda Marin Novak izjavio je: "Čim smo saznali za ZAMP-ovu incijativu odlučili smo joj se priključiti sa pjesmom "Strah" budući da ona, usprkos imenu, ipak nosi poruku optimizma."

Vokali su snimljeni u Greenwood studiju kod Antonina Šimića, a instrumental u novoustrojenim kućnim studijima članova Kali Laga. Pored Matičnog Greenwood studija, realizaciji ove pjesme uvelike su pridonijeli i Filip Majdak (miks i master) i Nikolina Žabčić (naslovna slika i ostale vizualije).

"Veseli me i što smo već započeli snimanje sljedeće pjesme za naš album i svježe dovršili jedno zanimljivo gostovanje na nadolazećem albumu Katarine Vukadin (Terminator i T.I.E.) tako da neće biti velikih pauza između objava novih pjesama." izjavio je Marin Novak