Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Mandolinistica Sanja Vrančić snimila je instrumentalnu obradu pjesme „Don't You Remember“ britanske glazbenice Adele.

Pjesma „Don't You Remember“ britanske glazbenice Adele dobila je jedinstvenu instrumentalnu obradu. Veličanstven vokal slavne kantautorice zamijenila je mandolina u izvedbi Sanje Vrančić, instrumentalistice koju nazivaju i „The Mandolin Woman“.

„Adele je pjevačica i kantautorica koju posebno cijenim i rado slušam. Njezin album „21“ pravo je remek djelo! Obraditi pjesmu koju još nitko nije instrumentalno obradio na ovaj način, bio je izazov“, kazala je Sanja Vrančić te otkrila kako je uz pjesmu veže i osobno iskustvo: „Odlasci i rastanci za mene nisu kraj. Koliko god da su bolni, oni su uvijek nagovještaj novih početaka i još ljepših avantura. Brod kao simbol odlaska, more kao život pred nama i horizont kao ono nepoznato što nas u životu očekuje, simbolika su koja me inspirirala i poslužila mi za temu spota.“

Zbog toga je spot za pjesmu, sniman na guletu Dolce Vita u šibenskom arhipelagu, odlučila predstaviti na početku godine. Uz Sanju Vrančić aranžman pjesme potpisuje Nikola Radivojević, a produkciju spota Tomislav Dugandžić.

„Ispratili smo jednu tešku godinu. Željela sam novu godinu započeti drukčije - skrenuti ljudima misli s teških tema, pružiti im nadu... Miris ljeta, mora i broda praćen melodijom dobro poznate pjesme u mojoj interpretaciji zacijelo će buditi ugodne emocije, a to je nešto što nam svima treba, pogotovo u ovim hladnim vremenima“, poručila je talentirana instrumentalistica.

I dok drugima želi da uživaju u slatkom životu, sama je zasukala rukave. Zbog aktualne epidemije cijela glazbena industrija, pa tako ni ona, nema koncerata uživo. Zato radi na novim pjesmama te se bavi svojim drugim poslom – arhitekturom. To je, kako priznaje, neodvojivi dio njezine kreativnosti, a projekti na kojima radi, zahtijevaju da joj se u rukama izmjenjuju olovka i mandolina.