Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

"You Were Loved" je prvi singl pjevačice Jasmine Makote, koja već duže vrijeme živi između SAD-a i Istre. Svoju prvu autorsku pjesmu, "You Were Loved," objavila je u kolovozu, a videospot je izasao 26.10.

"Pjesma je o nedorečenim stvarima na kraju veze i "tajmingu," koji najčešće odredi sudbinu odnosa. Spot je homagij prirodi, mojoj velikoj utjesi nakon prekida veze s osobom koja je inspirirala ovu pjesmu i brojnim turbulentnim godinama života u SAD-u. U ovim teškim vremenima, ljudi puno više pronalaze smisao u prirodi, koja igra veliku ulogu u mom zivotu. Zbog toga sam odlučila snimiti spot na netaknutim istarskim plažama i u morskim dubinama -- lokacijama koje su jedina stabilnost u mom dugogodišnjem nomadskom zivotu. Prošla sam sve i svašta, proputovala svijet, ali srce uvijek pronađe put doma."

Autorica glazbe i stihova je Jasmina Makota, koja također potpisuje većinu produkcijskog rada. U tome joj je pomogla čikaška kantautorica Deanna Devore.
Pjesma je snimljena 2019. godine u Skeyelab Music Studio u Chicagu, a napisana 2015. godine.

Video je snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Na režiji i montaži su sudjelovali Dinko i Jasmina.
Lokacija snimanja je Marlera u Istri.

Odrasla je u Chicagu u siromašnom kvartu, ali uz veliki trud i rad dostigla brojne uspjehe -- stipendije na neke od najprestižnijih privatnih škola u SAD-u, uključujući privatnu glazbenu školu, te nastupe na brojnim poznatim mjestima u New Yorku, Chicagu, Washington DC-u, i Midwestu. Također dugo godina nastupa u Istri i Zagrebu.