Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tjedan dana nakon što je predstavila pjesmu „positions“, Ariana Grande otvara novo glazbeno poglavlje u obliku istoimenog izdanja koje publika može slušati od danas. Na njemu se našlo 14 novih pjesama, među njima i dueti s velikim glazbenim imenima kao što su Doja Cat i The Weeknd.

„Ne mogu odabrati najdražu pjesmu, sve se savršeno poklapaju“, komentirala je nakon otkrivanja njihovih naziva te nadodala: „Ovo je iz puno razloga najdraži projekt na kojem sam radila, jedva čekam da ga poslušate. Hvala vam na ljubavi i podršci, to mi jako puno znači.“

Pop miljenica svoj je šesti studijski album najavila sredinom listopada i sa svojim fanovima odbrojavala dane do njegove objave. U međuvremenu je podijelila vodeći singl i spot, u kojem je prikazana u ulozi predsjednice SAD-a, a koji je do danas pregledan više od 50 milijuna puta.

Album „Positions“ treće je Arianino studijsko izdanje u posljednje tri godine; prethodili su mu „thank u, next“ i „Sweetener“, kojima je osvojila niz glazbenih ljestvica i oborila streaming rekorde. Glazbenica je tijekom godine ostvarila i zapažene suradnje te je s Lady Gagom sudjelovala u kreiranju plesnog hita „Rain On Me”, a tijekom lockdowna otkrila je baladu „Stuck With U”, na kojoj joj se pridružio Justin Bieber. Obje su pjesme debitirale na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a njihovi su spotovi osvojili i MTV Video Music nagrade.