Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Hopefully, We walk, Into caverns, With our flashlights, And our hearts, On our sleeves, Till we find, What we seek... uvodni je tekst albuma Walk the Path glazbenika Martina Reljanovića, umjetničkog imena Bunú. Kroz hip-hop, afrobeat i world melodije ovaj alternativni indie album dašak je svježine i dobrih vibracija u ovim ne tako jednostavnim vremenima.

Ubrzo nakon albuma, premijeru je danas doživio i spot za pjesmu Life Chant, koji je režirao Petar Varat. Video prati tematiku albuma istražujući um, duh i odnos čovjeka prema samom sebi, te prema prirodi.

Na pitanje kako bi opisao svoju glazbu Martin odgovara: „Walk The Path” je univerzalna priča o osobnom putovanju, prepoznavanju i upoznavanju samog sebe. O vjeri u moć uzdizanja iznad svojih okolnosti i problema te o strahu i sumnjama kao ultimativnim životnim iluzijama.“

Ovaj alternativni indie vješto koketira s hip-hopom, afrobeat i world melodijama. Cijeli album je nastao na iPadu, te su samo vokali, te poneki dodatni live instrumenti snimljeni u Red Records studiju.

Vizualni identitet albuma nastao je u suradnji s ilustratoricom Orla Bird. Naslovnica albuma proizašla je iz imena 'Walk The Path", a predstavlja autora koji drži put u svojim rukama. Pritom ga prati duga kao simbol kretanja u pravom smjeru i mjesečevih mijena koje sugeriraju život u skladu s prirodnim ciklusima.