Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća neko prije.

Tako je i Vatra posljednjih mjeseci snimila nekoliko novih pjesama, a jednu od njih, "Carstvo sunca" predstavit će ovog petka u video i audio izdanju.

"Kao dobar dio mojih pjesama, i "Carstvo sunca" govori o međuljudskim i partnerskim odnosima, koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji.

Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih.

Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate." - rekao je Ivan Dečak koji je i autor pjesme.

"Carstvo sunca" dobilo je i fantastičan video spot koji potpisuje talentirani Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a jedna od glavnih uloga pripala je plesačici Eni Milin.

Nakon pjesme "Sva naša ljeta" koja se već mjesecima ne skida iz top 10 najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, Vatra predstavlja novi hit.
Poslušajte i pogledajte "Carstvo sunca".

Najnoviji singl, "Carstvo sunca", kao i "Sva naša ljeta", Vatra će premijerno izvesti 25.9. na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo.