Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ELLIP je mlada glazbenica iz Talina u Estoniji, poznata je u svom gradu po snažnoj scenskoj prisutnosti i vokalnim sposobnostima. Njezin stil se može teško opisati, možemo reći kako je eklektičan izbor materijala koji ukorjenjuje soul, jazz, hip-hop, ali se stalno mijenja u obliku i prirodi. Uzima zvukove, raspoloženja i priče. ELLIP je autor vlastitih tekstova i melodija zajedno s Mikkom Siemerom (Nzea) kao producentom.

U svibnju ove godine izdala je svoj debitantski album "Four Words"."Muzika je nešto što mi je donijelo najveću sreću au isto vrijeme me tjera da osjetim najveću tugu kakvu nisam do sad. Tjera me da iskušavam svoje granice, doživim i iskusim mjesta koja nisam mislila da mogu. Glazba i koncept glazbe su široka područja da nude puno načina kako izraziti svoju kreativnost." Ovako ELLIP komentira svoj odnos s glazbom.

ELLIPin prvi minialbum još nije svrstan u niti jednu kategoriju ili žanr. "Moja muzika je mješavina svega pšto me inspiriralo tijekom procesa pisanja. Žanrovi poput bunja&bassa, jazza i hip hopa su utjecaji koji su prepleteni u tipičnoj tehno muzici.". "Tijekom svoje karijere izvodila sam mnoge covere pjesama no to je zbog toga što sam jako sumnjala u svoje pisanje. Sada, napokon mogu sa sigurnošću reći kako sam shvatila nema smisla međusobno uspoređivati umjetnost, svi smo posebni na svoj način" komentira ELLIP. Njezin novi album izlazi već ove jeseni. A do onda možete poslušati njezin mini album.