Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Grupa Muse objavila je detelje njihovog novog live filma Simulation Theory, koji će se prikazivati u IMAX kinima, a kasnije ove godine pojaviti i kao box-set u redovnoj prodaji, prenosi magazin NME. Trailer i detalje provjerite u nastavku.

Temeljen na priči i temama s njihovog albuma "Simulation Theory" iz 2018., neki film nazivaju Museovom verzijom legendarnog The Walla grupe Pink Floyd.

Uz snimku s koncerta snimljenog u rujnu 2019. u londonskoj O2 Areni, koji je bio dio turneje koja je obuhvatila 28 zemalja i koju je vidjelo više od milijun gledatelja, film usporedno prati tim znanstvenika koji istražuje izvor paranormalnih anomalija koje se pojavljuju diljem našeg planeta. Bend je o filmu naveo kako sadržajno nudi nejasnu liniju između narativnog i koncertnog filma, virtualnosti i stvarnosti te da najteatralnija turneja benda lansira gledatelja kroz nadnaravni spektakl, propitkujući svijet oko nas.

Na žalost hrvatskih fanova, koncertni film nije predviđen za prikazivanje u hrvatskim kinima, no nakon premijere biti će dostupan putem iTunesa, Amazona i Google Playa.

Također, prednarudžbe za box-set filma su već sada moguće putem službene stranice benda, a što on sve sadrži možete vidjeti u vizualima priloženim uz ovaj članak.

Film Simulation Theory režirao je Lance Drake, (redatelj svih promotivnih videa za pjesme s albuma Simulation Theory), a producirali su ga: Muse, Pulse Films, Lance Drake, Jesse-Lee Stout i Matthew Bellamy.

muse deluxe

Podsjetimo kako je spomenuta turneja grupe Muse najbliže hrvatskoj bila u svibnju 2019. u austrijskom Grazu, a kako je bilo na tom koncertu možete čitati i kroz fotografije pogledati OVDJE.