Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Sam Smith i Burna Boy udružili su snage na pjesmi „My Oasis“, koja je imala radijsku premijeru na Radio 1 Annie Mac showu. Riječ je o singlu koji je prvenstveno nastao kao rezultat međusobnog poštovanja između ovih glazbenika, koji su na ovoj suradnji radili posljednjih mjeseci.

„My Oasis“ je briljantna pjesma o izgubljenoj ljubavi, a Sam otkriva i dojmove koji su nastali tijekom njenog kreiranja: „Skladanje mojeg novog singla na predivan mi je način omogućilo da izbacim iz sebe nakupljene emocije. Dugogodišnji sam fan glazbe koju Burna Boy stvara, jako me usrećuje činjenica da smo ostvarili suradnju.“

Sam „My Oasis“ donosi nakon još jednog upečatljivog dueta – pjesme „I'm Ready“ na kojoj je gostovala popularna pjevačica Demi Lovato.

S osvojene četiri nagrade Grammy, tri nagrade BRIT te jednim Oscarom, Sam Smith je jedno od najuspješnijih imena novije glazbene povijesti. Rasprodane turneje i obaranje streaming rekorda dodatno potvrđuju taj status. Globalna pop zvijezda krajem je prethodne godine na Instagram profilu otkrila da se izjašnjava kao rodno nebinarna osoba.