Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Nakon prošlogodišnjih pjesama "Men" i "Right Place & Right Time" na engleskom jeziku, Barbara nam donosi svoje novo izdanje pod imenom "Odraz uma do razuma", za koju je napisala tekst i glazbu.

Aranžman, produkciju i miks radila je zajedno s Alenom Bernobićem i tako pokrenula jednu novu etapu u svom stvaranju. Spot za pjesmu je također složila sama. Radujemo se budućem album na kojem vrijedno radi, kao i novim koncertima koje možemo očekivati uskoro.

Evo što Barbara kaže o svom novom singlu: "Ono što radimo, mislimo, govorimo je ono što nas definira kao osobe. I dok su neki poprilično svjesni svojih razmišljanja i postupaka mnogima je potreban odraz uma do razuma, iliti jedan veliki umni skok do shvaćanja značaja njihovih riječi, odluka, djela... S druge strane, pjesma mi je svojevrsni dokaz da se i uz malu bebu mogu stvarat mjuza, spotovi... Nije teško koliko sam mislila da bi moglo biti. Dobra beba, organizacija, ideja, realizacija, super podrška (čitaj partner, bake, djedovi...), album je sve bliže. "

ODRAZ UMA DO RAZUMA

Bitno je što misliš
Bitno je gdje stojiš
Bitno je što radiš
I sve čega se bojiš
Bitno je što hoćeš
Još bitnije što nećeš
Bitno što govoriš
I za što se boriš

Mnogima mnogima
Mnogima je potreban
Odraz uma do razuma
Od razuma do razuma
Mnogima mnogima
Mnogima je potreban
Odraz uma do razuma
Do razuma
Do razuma

Bitne su nijanse one čine razliku
Bitne su nijanse one čine razliku
Bitne su nijanse one čine razliku
Bitne su nijanse one čine razliku