Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon objave debitantskog albuma koji je osvojio britanske glazbene ljestvice, Dermot Kennedy publici predstavlja novu glazbu! Riječ je o singlu “Giants”, koji je premijerno predstavljen u Scott Mills showu na BBC Radio 1. Pjesma je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim platformama.

“Promjene su bolne, rad na sebi također. Ova pjesma progovara upravo o tome – o prihvaćanju neizbježne promjene. Iskorak u nepoznato istovremeno je strašno i prekrasno iskustvo, ‘Giants’ je za mene podsjetnik da ne gubim nadu i da nas u budućnosti čekaju lijepe stvari”, rekao je Dermot.

Glazbenik je uz objavu nove glazbe potvrdio da će na proljeće 2021. godine održati nastupe u Glasgowu, Manchesteru i Londonu.

Dermot Kennedy prethodne je godine objavio debitantski album “Without Fear”, koji mu je omogućio brojna velika priznanja. Na izdanju se našao platinasti singl “Outnumbered”, koji je osvojio publiku Europe i Kanade. Pjevačeve su pjesme do danas streamane više od milijardu puta, a da ga vole i publika i kritika potvrđuje nominacija za glazbenu nagradu Brit Awards.