Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Majstor svog zanata i domaćeg hip-hopa objavio je novi singl "Nemoguće", pjesmu s albuma "Plafon" kojim je pokorio domaću i regionalnu scenu krajem prošle godine. "Nemoguće" je savršena pjesma za ova nesavršena vremena u kojima smo se našli, a kojom Kandžija poručuje da totalno moguće sve što si zamislite.

Dok rukama pravite srculence, preskačete zidove i rušite barijere, Kandžija poručuje: "Mislim da je ovo prava stvar za sada, jer je ovo jedna od naših najbezbrižnijih pjesama i ima nekakav pozitivan, neopterećen moment i tjera te na mrdanje. Na vokalu smo utjecali Toxara i ja, a na glazbu su uz nas dvoje utjecali Matej Huljev Darkan i Luka Tralić Shot".

"Nemoguće" je najnoviji singl s albuma koji je Kandžija krajem prošle godine izdao za vlastiti label Zlatne žbice, a koji je po izlasku bio najstreamaniji album u Hrvatskoj na digitalnim servisima. Upravo tim albumom zaradio je i nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma klupske glazbe.

Od posljednjeg izdanja Kandžije s Golim ženama čekalo se pune četiri godine, a obzirom na reakciju kritike i publike, Kandžija je zadržao status jednog od najboljih domaćih hip hopera.