Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Album je snimljen prošlo ljeto u Gradskoj vijećnici u Kingstonu na Hullu, a njime se Liam pridružio listi glazbenih velikana kao što su Paul McCartney, Page i Plant, Nirvana i brojnim drugima koji su snimili prestižni MTV Unplugged session.

Naelektrizirana atmosfera koncerta opipljiva je od samog trenutka kada Liam stupi na pozornicu i otpjeva “Wall of Glass”. Materijal nastao tijekom Liamove solo karijere, kao što su njemu osobno draga ”Once” i vesela “Now That I’ve Found You” zasjale su u ogoljenom formatu u kojem je Liamov glas dominirao u pratnji sjajnih pratećih vokala i očaravajućih aranžmana u izvedbi 24-članog Urban Soul Orchestra. Ogoljena snage studijske snimke, pjesma “Gone” se posebno istaknula u novootkrivenoj bombastičnoj dinamici i cineastičnoj atmosferi.

Gitarist i osnivač Oasisa, Paul Arthurs poznatiji kao Bonehead pridružio se Liamu na pjesmama “Some Might Say”, “Stand By Me”, “Cast No Shadow” i prvoj live izvedbi pjesme “Sad Song” koja se našla kao bonus pjesma na albumu “Definitely Maybe”, a koncert je kulminirao emotivnom izvedbom klasika “Champagne Supernova”.