Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nakon što su singlom „Caution“ osvojili prvo mjesto Billboard Rock Airplay ljestvice, The Killers su objavili novu pjesmu „My Own Soul's Warning“. Američki je sastav tako nastavio s otkrivanjem novog materijala koji će se naći na njihovom šestom studijskom albumu „Imploding The Mirage“.

U njihovoj prepoznatljivoj maniri, „My Own Soul's Warning“ prožeta je promišljenim tekstom, britkim gitarama i upečatljivim melodijama. Sastav je novi singl prije nekoliko dana najavio na društvenim mrežama putem objave popraćene crno-bijelim vizualom za čiju je kreaciju zaslužan Wes Johnson.

„Imploding The Mirage“ bit će za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslijedit će uspješan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine. Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel i Blake Mills. Album je isprva trebao biti objavljen krajem svibnja, a novi datum njegove objave još nije potvrđen.

The Killers su „Imploding The Mirage“ opisali kao “svjetlost koja proizlazi iz tame, pobjedu nad tugom i slavljenje svladavanja prepreka. Album o vječnoj ljubavi, borbi s poteškoćama i snažnim vezama koje prijateljstva i obiteljske veze dodatno mogu ojačati u tom procesu.“

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odgođenom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere