Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američka grupa The Raconteurs danas je objavila novi dokumentarac i album uživo pod nazivom „Live At Electric Lady“. U srijedu 27. svibnja objavili su službeni video za „Live At Electric Lady“ putem diskografske kuće Third Man Records.

Jednominutni video donosi sažetak najbitnijih stvari u dokumentarcu. Dokumentarac „Live At Electric Lady“ sastoji se od snimaka koncerata, intervjua i nikad objavljenih slika „iza kulisa“ s koncerata benda. Redatelj Jim Jarmusch pojavljuje se u dokumentarcu u cameo ulozi.

Dokumentarac je popraćen uz LP koji je za ovu priliku posebno poboljšan i izrađen isključivo za Spotify, glazbeni servis za dijeljenje glazbe, a album je dostupan za kupnju.

„Live At Electric Lady“ sedmi je album uživo kojeg su do sada objavili The Raconteurs. U ožujku ove godine bend je objavio šesti album uživo „Live In Tulsa“ koji je izdan na 3 CD-a.

Bend se krajem 2018. godine nakon 10 godina stanke ponovno okupio i snimili su dva singlea: Sunday Driver“ i Now That You're Gone koji su se kasnije našli na trećem albuma benda „Help Us Stranger“ koji je izdan u lipnju 2019. godine.