Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kanadska pjevačica Carly Rae Jepsen objavila je novii album pod nazivom Dedicated Side B koji je ujedno i nastavak prošlogodišnjeg albuma Dedicated. Ovaj album zapravo je B strana koja se sastoji se od 12 pjesama koje se nisu pojavile na prošlogodišnjem albumu Dedicated. Poslušajte album ispod ovog teksta!

Na albumu su sudjelovali Jack Antonoff i Bleachers, Dev Hynes, Ariel Rechtshaid, Noonie Bao i mnogi drugi.

„Nadam se da će vas album oduševiti,“ izjavila je za medije pjevačica pomalo iznenađujuću objavu novog albuma. Album Dedicated iz 2019. godine konkurirao je za prošlogodišnju glazbenu nagradu Polaris. Od tada se pjevačica bacila na snimanje remix obrade pjesme Lalala s autorima pjesme bbno$-om i Y2k-om u suradnji sa španjolskim pjevačem Enriqueom Iglesiasom, a također i za pjesmu OMG sa producentom i DJ umjetnikom Gryffinom. Ovo je druga objava B strane jednog albuma Carly Rae Jepsen nakon što je 2015. godine objavila album E•MO•TION, a već godinu poslije E•MO•TION Remixed+ koji uz remix pjesama uključuje dvije nove pjesme.

Turneju Dedicated Jepsen je započela nedugo nakon izlaska istoimenog albuma 2019. godine, a nekoliko koncerata trebala je održati u travnju ove godine, ali su odgođeni ili premješteni na 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa koja je zahvatila svijet i tako otkazala sve nastupe.