Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Iza imena tam krije se beogradska glazbenica i autorica Tamara Popović, koja postepeno zaokuplja pažnju regionalne publike. Do sada je predstavila tri autorske pjesme, pri čemu se posebno istaknuo singl "Na holdu". Nakon objave u digitalnom obliku i radijskom eteru, pjesma dobiva i animirani Lyric Video, dostupan na njenom YouTube Vevo kanalu i u nastavku.

"Ideja za pjesmu 'Na holdu' došla je od samog tog izraza koji je u određenom trenutku savršeno opisivao situaciju čekanja u kojoj sam se nalazila. Iako je mnogi doživljavaju tužnom zbog nekih dijelova teksta, ja je doživljavam više kao pjesmu atmosfere, a tu situaciju kao zanimljivu i inspirativnu radije nego tužnu", objašnjava tam ideju same pjesme.

Njen zvuk možemo opisati kao mješavinu underground i dream pop žanrova, s R&B i trap elementima, a upravo za pjesmu "Na holdu" kaže kako najbolje opisuje gdje trenutno želi biti u glazbenom smislu. U produkciju i master bili su uključeni njeni suradnici iz beogradskog kolektiva Zicer Inc.

Pjesma je njen drugi po redu autorski singl, a u jedno i prvo izdanje za Universal Music Serbia, čime se početkom ove godine pridružila Universal Music Group glazbenoj obitelji.

Osim publike, interes prema ovoj glazbenici započinju pokazivati i mediji; tako ju cijenjena regionalna glazbena platforma Mixmag Adria ovog mjeseca predstavlja kao novu nadu regionalne glazbene scene, a domaći glazbeni portali također svojim čitateljima skreću pozornost na njen glazbeni rad.

Uz spomenuti singl, početkom ožujka predstavila je i svoj treći autorski singl "Sve dalje", nastao u suradnji s Mihajlom Đorovićem (Summer Deaths) i Andrijom Ilićem Pršom, a trenutno radi i na svom prvom EP izdanju.