Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Škotski rock sastav Biffy Clyro objavio je novi singl pod nazivom „Tiny Indoor Fireworks“ sa novodolazećeg albuma „A Celebration Of Endings“ koji će se naći na policama CD shopova 14. kolovoza ove godine. Nakon najave novog albuma, bend je ranije ove godine objavio singl „Instant History“ kojim su dali naslutiti što možemo slušati na njihovom osmom po redu studijskom albumu.

„Tiny Indoor Fireworks“ pjesma je puna energije, glasnog i divljeg zvuka koja je izašla u vrijeme kada bend priprema „svirku“ na virtualnom Big Weekend UK 2020 festivalu od strane Radija 1 koji će se održati od 22. do 24. svibnja. Ona je treća objavljena pjesma od ukupno 11 koliko ih se nalazi na novom albumu (nakon pjesama Instant History i End Of).

Pjesma End Of predstavlja odmak od elektronsko „obojenog“ Instant Historyja, jer se u samom End Ofu može osjetiti „slavni impulzivni vratolomni rock Biffyja“, navodi časopis NME.

U međuvremenu, grupa Biffy Clyro donirala je nove stvari zakladi Nacionalne zdravstvene službe Ujedinjenog Kraljevstva (kasnije u tekstu: NHS) za prikupljanje sredstava za članove službe i volontera koji brinu o pacijentima zaraženima koronavirusom. Uz to, objavili su izlazak posebnog i limitiranog izdanja njihove kolekcije stvari, a sva priklupljena sredstva od prodaje donirat će NHS-u i onima koji su na prvoj crti borbe protiv koronavirusa.