Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

„Lizzy My Love“ je nova pjesma glazbenog projekta Paladin Modea. Pjesmu potpisuje mladi kantautor Mislav Gleich, student anglistike i komparativne književnosti s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 

Ova catchy, kratka ljubavna pjesma dašak je optimizma i nade u ovim vremenima. Melodična i vesela, napisana je na engleskom jeziku, te predstavlja drugi singl Paladin Modea nakon što je prošle godine objavljena također melodična „Lennie Bold“. Kao i prethodna pjesma, i ova je snimljena u zagrebačkom Greenwood Studiju, pod vodstvom mladog i uspješnog aranžera Antonina Šimića, koji je ranije već bio nominiran za mnoge glazbene nagrade. Osim što je Gleich otpjevao pjesmu i odsvirao gitaru, a Šimić bas, Ivan Kero našao se na klavijaturi, a Sven Stažić na bubnjevima.

Ovoga puta pjesmu „Lizzy My Love“ vizualno ne prati nadrealistički spot kao što je to bio slučaj s „Lennie Bold“, već jednostavan lyric video. U skorašnjoj budućnosti možemo očekivati i još jedan singl Paladin Modea, također snimljen u istoj postavi.