Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, Kraljem Čačka i Ninom Bajsić, Anom Ćurčin i Sarom Renar, Milanom Glavaškim i Zvonkom Obajdin, Igorom Božanićem i Dinom Saurićem, Anom Avramov i Lukom, te zadnjeg streama s Mirjam i Vladom Kuzmanom klub Močvara organizira svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.

Ovaj tjedan za vas sviraju Jana Beltran, slovenska kantautorica, a poslije za vas svira The Gentleman.

Jana Beltran

Jana Beltran, pratiteljima scene poznata i kao gitara i glas dua All Strings Detached koji je u posljednjim godinama unio vjetar promjene na slovensku glazbenu scenu, ovog puta nastupiti ce solo. Neodoljive suptilne i intimne pjesme i vokal koji podsjeća na Kristin Hersh svakako nemojte propustiti. Tune in.

The Gentleman

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Gentleman nas navodi da slušamo glazbu kao nekad,
iznova puštajući pjesme bogate vokalnim, glazbenim i pjesničkim slojevima. U svojim koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim tako i vizualnim dijelovima koncerta. Objavio je album "The Gentleman" i dobio odlične ocjene glazbenih kritičara iz cijele regije, te je njime osvojio srca publike.

Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!