Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Splitski bend Tate Romanova predstavlja "Na radiju", svoj četvrti studijski singl s albuma koji uskoro izlazi za diskografsku kuću Croatia Records.

Nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka. Autori glazbe za pjesmu su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal u bendu je Sara Andrić koja iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti. Tate Romanovu kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju.

Ovaj zanimljiv i originalan spot je režirao i montirao Milan Latković iz agencije KREAG. "Na radiju" je bend, kao i većinu materijala, snimio u mostarskom studiju "Pavarotti". Produkciju potpisuju Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & VIdeoclips) koji je ujedno zaslužan za miks i mastering pjesme. Tate Romanovu do kraja godine čeka uzbudljiva regionalna turneja.

"Pjesma govori o promjenama formata života, te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre." - Tate Romanova