Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zagrebački rock bend terminator objavljuje svoj prvi singl i video spot sa nadolazećeg albuma, pjesmu "Prokleti Zec".

Zagrebački rock bend terminator je našao način kako spasiti svijet. "Za sve je kriv "Prokleti Zec". On teorijama zavjere, nevjere i uvjere želi sve izokrenuti. Spasiti svijet možemo tako da ga ulovimo i zamolimo da prestane. Lako ga je uvjeriti, a teško pronaći. Snimili smo i spot o Prokletom Zecu, a zanimljiva je činjenica da niti 2% spota ne govori o tome. Neki puta slika govori više od 1000 riječi, a ovdje 1000 slika govori više od nijedne riječi" - kažu nam iz terminatora.

Autori glazbe i članovi benda su Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini. Tekst je napisala pjevačica Katarina Vukadin, a za produkciju pjesme je odgovoran Silvio Pasarić.

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, muzička suradnja s Jack Whiteom, dogovaranje turneje s Depeche Modeom i Peppersima, te svirka u Vintiđu subotom. To su sve stvari o kojima terminator sanja. Glazbeni izričaj im je zato kompatibilan s gore navedenim izvođačima kako bi lakše ostvarili svoje snove. Kao autorski bend, krenuli su prvo u pohod Zagreba kako bi izgradili publiku, stekli višak fanova i time si olakšali proces snimanja i objavljivanja prvog albuma.

Zanimljiva jest činjenica da za 6 godina, 11 mjeseci i 8 dana, glazbeni sastav terminator slavi svojih 10 godina postojanja. Do sada su napravili 18 autorskih pjesama, odsvirali 20 svirki te razgovarali o prijavama na natječaje. Trenutno su u fazi snimanja svog prvog albuma za koji je zadužen producent Silvio Pasarić. Članovi terminatora su: Katarina Vukadin, Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini.