Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

„Slowly Getting There“ naziv je debitantskog albuma kantautora Dalibor Atlije, izdanog pod pseudonimom (Non)Savvy Auterist.

Objavljen je posredstvom švedskog izdavača za male autore Amuseio AB, a svjetlo dana ugledao je 27. ožujka 2020. godine.

Rad na albumu obavio je potpuno samostalno, od pisanja pjesama, preko pjevanja i sviranja, do glazbene produkcije (snimanje, miksanje, mastering, izrada naslovnice i logotipa...). Sav posao odrađen je u lo-fi kućnom studiju u Rijeci.

“Album koji sam napravio sastoji se od 11 pjesama, uglavnom socijalne tematike, no pronaći ćete i pokoju ljubavnu. To je ono što ja jesam, najbolje razumijem, i o čemu ću uglavnom pripovjedati”. – izjavio je glazbenik.

Dalibor Atlija je završio osnovnu školu za klavir te je samouki gitarist, a glazbom se povremeno bavi od malih nogu. Inače je magistar ekonomije i zaposlen je u struci kao komercijalist. Veliki je zaljubljenik u glazbu, filmove, knjige, sport, igre na ploči, povijest, astronomiju, more i šetnje u prirodi.

„Jasno je da u mojoj glazbi ima puno prostora za napredak, već sam i dobio puno korisnih savjeta, a cijeniti ću i svaki novi, no nadam se da joj ne nedostaje iskrenosti.“ – ono je što kaže o svom prvom albumu koji predstavlja glazbu na razmeđi između bluesa i rocka sa snažnim utjecajem zvuka iz '70-ih godina.

Album „Slowly getting there“ možete pronaći te poslušati na svim većim digitalnim glazbenim servisima.