Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hit singl "subota nakon valentinova" popularnog synth wave dvojca pocket palma oduševljava u svježe remiksiranom izdanju poznatog DJ-a Denisa Goldina.

"Inspiriran vokalima koji cijelo vrijeme teku i drže napetu atmosferu prekida ljubavnog para, krenuo sam raditi remix u tech-house stilu koji je u svijetu klupske glazbe u trendu.

Postigao sam tako sklad između instrumentala koji svojom ritmikom "pumpa" i vuče na ples dok su vokali i dalje u prvom planu. pocket palma je duo koji definitivno inspirira svojim tekstovima i različitim bojama vokala.", komentirao je Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy's Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su - Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro...

Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.