Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nešto više od tjedan dana prije dugo očekivanog izdanja cjelovitog remiksa albuma "Balance" Armina van Buurena, fanovi polako dobijaju dojam o tome kako će album izgledati. Stevea Aoki je preuzeo kormilo i napravio remix singla „Mr.Navigator ", kojeg su napravili zajedno Armin van Buuren i Tempo Giusto. Remix je kombinacija acida, snažnih baseva te plesne melodije i nesumnjivo će brzo postati hit diljem svijeta.

Steve Aoki o remiksu: kada ideš „remixati“ legendu kao što je Armin van Buuren, moraš biti siguran da ćeš napraviti dobar posao! Ovaj remix je energična bomba koja će zapaliti plesne podije u cijelom svijetu.

Rođen u Miamiju, sa sjedištem u Las Vegasu, dvostruko nominirani DJ za nagradu Grammy, danas je jedan od najupješnijih umjetnika na sceni, brojeći 2,8 biliona pregleda na Spotify-u.

Kao osnivač diskografske kuće Dim Mak Records, Aoki je pomogao pokrenuti karijere mnogih glazbenika kao što su The Chainsmokers, Bloc Party, The Bloody Beetroots, The Gossip i The Kills.

Kao solo umjetnik, Aoki se može pohvaliti diskografijom koja uključuje 'Wonderland' (2012) (debitantski solo album koji mu je donio prvu nominaciju za Grammy), hip-hop album 'Kolony' (2017) i seriju 'Neon Future'. , Forbes ga je prepoznao kao jednog od 5 najplaćenijih DJ-a na svijetu te je proglašen jednim od najpopularnijih zabavljača na svijetu, brojeći više od 250 turneja godišnje.