Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što je očarao mnoštvo singlovima kao što su „Milion miles“ i „Meet again“ (feat. ANVY), Mark Sixma izdao je još jedan novi singl. Ovaj nizozemski DJ i producent ovog je tjedna objavio "Paint The Sky", vrlo vjerovatno novi hit na top ljestvicama koji je napravio zajedno s pjevačicom Eline na vokalima.

Savršen spoj prekrasnog vokala i melodičnosti, Mark Sixma i Eline te njihov "Paint The Sky" su zaista nešto novo i osvježavajuće i definitivno zaslužuju pozornost. Ova je pjesma proslava života koja će zasigurno doprijeti do mnogih srca trance obožavatelja.

Mark Sixma: "Ovo je treći put da zajedno radim s nevjerojatno talentiranim tekstopiscima koji su također surađivali samnom na singlovima kao što su 'Million Miles' i 'Meet Again'. Tjedno poslušam desetak vokalnih demo verzija , ali njihovi se vokali uvijek nekako posebno istaknu. U "Paint The Sky" sam se zaljubio prvi put kad sam ju čuo i nadam se da ćete i vi! "

Između dugih dana u studiju i iscrpljujućih turneja, Mark Sixma je i entuzijastični gamer. Kako bi spojio svoju ljubav prema glazbi i igranju i proslavio izlazak nove igre pod nazivom "DOOM Eternal" 20. ožujka, Mark Sixma udružio se s američkim izdavačem video igara Bethesda na posebnom natjecanju, nudeći glazbenim umjetnicima priliku da pošalju svoju pjesmu nadahnutu igricom DOOM na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prije 12. ožujka.

Pobjednik, kojeg će izabrati žiri (uključujući Mark Sixmu i Bethesdu), bit će objavljen tijekom live stream-a na https://www.twitch.tv/bethesda_nl 19. ožujka u 18:00. Glavna nagrada koju će pobjednik osvojiti je kopija izdanja DOOM kolekcije te "meet and greet" s Markom Sixmom u uredu Bethesda Benelux gdje će odigrati partiju te igrice.