Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Iza hrvatske pop zvijezde, Mije Dimšić, još je jedna sjajna diskografska godina, lani je objavila hvaljeni album Sretan put, kvalitetnu suradnju s Markom Toljom, a uoči koncerta objavljuje novi singl pamtljivog ritma za koju glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut.

Pjesma je snimana u Croatia Records studiju u Zagrebu, studiju „Green Room Studio“ u Rijeci i studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (PA) u SAD-u, a miks i mastering radio je Goran Martinac.

"'Unatrag' govori o situaciji u životu od koje kao da nikako ne možeš pobjeći, stalno se vraćaš na to isto mjesto i znaš da to nije pametno, ali očito još nisi spreman potpuno krenuti dalje. U pjesmi je to romantična situacija s krivom osobom, ali mislim da se taj osjećaj može primijeniti na brojne situacije u našim životima. Svi duboko u sebi uvijek znamo kamo dalje, ali ponekad je potrebno puno promašaja da to napokon sami sebi priznamo." – rekla je Mia Dimšić.

Pjesmu "Unatrag" Mia će premijerno izvesti na svojem koncertu, u petak 13. ožujka, u klubu Boogaloo u Zagrebu. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou (10-16h) ili u sustavu Entrio.