Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Grammyjem nagrađeni pjevač i tekstopisac, stanar Rock and Roll Hall of Fame, legendarni Ozzy Osbourne, objavio je dugoiščekivani solo album „Ordinary Man“ (Epic Records/Menart). Na album smo čekali deset godina i Ozzy se pobrinuo da izlazak albuma bude sve samo ne običan dan.

Ušao je u povijest tako da je u noći prije izlaska albuma organizirano slušanje albuma u 50 gradova, a obožavatelji su mogli među prvima odabrati i tetovažu iz kolekcije ekskluzivnih tetovaža inspiriranih Ozzyjem.

Slavni glazbenik kaže kako se zabavljao i uživao radivši na albumu te da je album puno drukčiji od ostalih albuma.

„Snimili smo ga brzo, što nisam napravio od prvog albuma Black Sabbatha.“

Album je snimljen u Los Angelesu, a ekipu iz snova čine: producent Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan (Guns N' Roses) na basu i Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) na bubnjevima. Među gostima i suradnicima su i Elton John, Post Malone i Tom Morello.

„Sve se poklopilo“, komentirao je Ozzy goste: „Slash mi je dragi prijatelj baš kao i Elton. Kad sam pisao „Ordinary Man“, podsjetilo me na jednu staru Eltonovu pjesmu i rekao sam Sharon: „Pitam se bi li otpjevao pjesmu“. Pitali smo ga i pristao je i pjevati i svirati klavir.“

Prvi singl „Under the Graveyard“ je preslušan više od 15 milijuna puta na streaming servisima i ima više od 5,8 milijuna YouTube pregleda. Na pjesmi „Ordinary Man“, na kojoj je ugostio Sir Eltona Johna je preslušana 7 milijuna puta.

„Straight To Hell“ na kojoj gostuje Slash ima više od 4.6 milijuna pregleda na Youtubeu.

Kad se tim singlovima pridoda suradnja s Post Malone na pjesmi „It´s A Raid“, potom pjesme „Eat Me“, „Scary Little Green Men“i poetična „Holy For Tonight“, ovaj album pokazuje sve strane i lica jednog od najutjecajnijih ikona svih vremena.

Na dan izlaska albuma objavio je i za „Scary Little Green Men“ u kojem se pojavljuje slavni glumac Jason Momoa (Aquaman)

Popis pjesama:

Straight to Hell by Ozzy Osbourne
All My Life by Ozzy Osbourne
Goodbye by Ozzy Osbourne
Ordinary Man by Ozzy Osbourne feat. Elton John
Under the Graveyard by Ozzy Osbourne
Eat Me by Ozzy Osbourne
Today Is The End by Ozzy Osbourne
Scary Little Green Men by Ozzy Osbourne
Holy For Tonight by Ozzy Osbourne
It's A Raid by Ozzy Osbourne feat. Post Malone
Take What You Want by Post Malone feat. Ozzy Osbourne & Travis Scott