Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zebas 2Zagrebački bend Zebas krajem siječnja objavio je svoj prvi spot za singl "U obilasku". U obilasku je jednostavna potreba bijega od ustaljene svakodnevice koja uporno kuca na šalter ne pitajući se tko je s druge strane. Svakodnevica, iako svakodnevna i potencijalno dosadna, ponekad zaista i je takva. Zato je opravdano, bez grižnje savjesti, uzeti pauzu od deset minuta i vratiti se (malo) sutra.

Spot za pjesmu snimljen je u solo aranžmanu na zagrebačkim ulicama i u radionici Zebasa uz dirigentsku palicu Franje Heršaka. Na pjesmi  također gostuju Ivona Šarić (back vocal) i Jakob Filić (Synt).Zebas je bend koji predstavlja novi zvuk na glazbenoj sceni, a koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea.
Svevremenski tekstovi i vibrantna glazbena forma provest će vas ljubavnim putovanjima, osobnim traženjima i društvenim razmatranjima na nepretenciozan način. Ovisno o vlastitom shvaćanju istog. Od plesnih ritmova do suvremenih balada u kompaktnoj formi za moderno vrijeme.

U zanimljivoj formaciji zvučnog muškog vokala i akustične ritam gitare, pulsirajućih dionica solo gitare i beskompromisne ritam sekcije, zovu vas da se ukrcate i otputujete s njima.
Kao svako biće, i ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam. Onaj koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike, a sve s jednim jedinim ciljem – dati novi zamah i pružiti dašak svježine domaćoj kulturnoj sceni. Trenutno rade na novim materijalima i pripremaju se za koncerte, a sve njihove aktivnosti možete pratiti putem Fejsa, Instagrama i, naravno, YouTube kanala.

Zebase predstavljaju i sviraju:

Luka Zeba - akustična gitara / vokali
Matej Zeba - električna gitara
Roman Kovacs - bubnjevi
Matej Emer - bass gitara

Facebook: https://www.facebook.com/ZebasOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/zebasofficial/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaOIfMKrHmJImeWuAFSDuYQ?view_as=subscriber