Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

pocket palma u 2020. godinu zakoračila je punom parom, a nakon objave sjajnog singla "subota nakon valentinova" stiže i "svježa porcija" remixeva jer, kao i mi, ni DJ-evi se ne mogu zasititi džepnih palmi. U svoje DJ "šape" pocket palmu su ovog puta zgrabili Denis Goldin i Mental Blue koji za talentirani dvojac imaju samo riječi hvale:

„pocket palma je odličan duo koji me oduševio moćnom kombinacijom ženskog "svijetlog" i muškog "snažnog" vokala. Zanimljiv tekst i melodije pjevanja inspirirali su me da svoju verziju remixa usmjerim u moderan tech house stil s elementima future house u bas liniji. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih suradnji koji hrvatsku glazbu dovode na jedan viši nivo.", izjavio je Denis Goldin.

DJ Mental Blue (Roland Budin) slaže se sa svojim kolegom: "pocket palma je svojevrsni fenomen hrvatske glazbene estrade već samim time što mladi glazbenici Anja i Luka njeguju poseban "urban-retro-pop-synth" stil iz vremena u kojem nisu još niti rođeni. Remix pjesme 'ono što nam inače nedostaje' radio sam uz pomoć vremenske mašine (svog studija), koji je retro still pocket palme transformirao u neko modernije doba sa željom da se zadrži inicijalni retro prizvuk."

Iznenađenjima tu nije kraj. Povodom 25 godišnjice Aquarius recordsa, i ususret koncertnoj promociji albuma "pocket palma", ovo debitantsko izdanje je objavljeno na čak tri nosača zvuka. Sinergija najboljeg od prošlosti i budućnosti nastaje i utjelovljena je na CD-u, kazeti i vinilu koji će se u prodaj naći u Aquarius Music Shopu, a također i na samom koncertu 29.2. u Tvornici kulture.

"Odlučili smo svoj prvi album izbaciti u 3 različita fizička izdanja jer smatramo svoju glazbu vremenski prilagodljivom za svaki od formata. Na CD smo uključili dva remixa naših prvih singlova i on je nekako najklasičniji od tri formata. Kasetu smo dopunili s 5 traka koje su dostupne samo ondje, a idealno dopunjavaju zvuk albuma za recimo dulju vožnju autom i pružaju još više retro zvuk.

Vinyl nudi najveću kvalitetu zvuka i uz 11 pjesama s klasičnog albuma nalazi se i jedna potpuno nova, neobjavljena pjesma 'najbolje za nas'. Sve u svemu, ova tri formata čine jako opširnu kolekciju super zanimljivih vizuala uz dodatne ilustracije umjetnice Vetvy, tekstove pjesama i puno dodatnih bonus traka koje svaki pravi fan može proučiti!", o svojim ovim audio poslasticama ispričali su Anja i Luka.

Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta.