Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Shin i Galaš, dvojac poznat pod imenom 30zona nakon niza uspješnih singlova, kao što su "Loše Navike", "Nonstop" i "Keš u krvi", izbacili su studijski album pod nazivom "30", kojeg će najaviti novim singlom "Kume" u suradnji s Mimi Mercedez.

Mix i master albuma u cijelosti potpisuje Merula, koji je s bendom surađivao i na singlovima "Skini se" i "Nonstop", a i sam gostuje na pjesmi "Blud" uz Hiljsona Mandelu. Ostatak pjesama s albuma u prepoznatljivom je stilu 30Zone - tvrdi beatovi, catchy hookovi, i nekoliko zanimljivih suradnji s regionalnim rap/trap artistima kao što su Mimi Mercedez, Britni i BUNTAI.

Album "30" prvi je studijski album ovog benda, a ujedno je i prvi album izdan pod yem. labelom, koji su nakon uspješnog niza organiziranih festivala (Drito iz Tvornice, Zagreb Beer Fest, Dani Piva Karlovac…) i koncerata, mlade nade (t)rap scene odlučili uzeti pod svoje.

Pjesme s novog albuma u live izvedbi moći će se čuti na ovogodišnjem izdanju festivala "Drito iz Tvornice", a nakon toga zakazan je nastup i na riječkom izdanju festivala, "Drito iz Pogona".

Popis pjesama:

Sad me žele
Bato
Kume (feat. Mimi Mercedez)
Legalan Keš
Kune i Dinari (feat. Britni)
La Cocaina
Blud (feat. Hiljson Mandela & Merula)
Kazna (feat. BUNTAI)
Legende