Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ischariotzcky

Novi singl benda Ischariotzcky je vani. Riječ je o posljednjem video uratku s debitantskog albuma Recovery - Mountain Theme. Video pogledajte u nastavku.

Tema videa je pronalazak vlastitog mira ispričana kroz priču o čovjeku koji kreće stopama onih koji uspjeli naći spokoj u sjedinjenju s prirodom. Upoznat s ritualom koji slijedi, mirno prati put do svog mjesta na planinskom vrhuncu. Video je inspiriran legendom o kamenim svatovima, koja navodno svoje mjesto radnje veže baš uz Biokovo.

Pjesma je započeta na jednom spontanom druženju s Dujom Medićem, inače akademskim grafičarem i autorom vizuala albuma "Recovery", s idejeom o "Odi Biokovu", koja je poslije uz aranžiranje s bendom dobila svoj finalni oblik.

Spot je, kao i sve spotove benda do sada snimila ekipa iz BONK studia. Snimanje se odvijalo na lokalitetima Parka Prirode Biokovo te u okolici Sinja.

Glumili su: Zoran Zrna, Luka Srzić, Ivan Marović, Marko Pecotić Peco, Stipan Popović, Ivan Srzić, Jure Brekalo, Petra Klarić, Nataša Klarić, Danijel Curić, Tea Bašković, Ivan Bilić i Domagoj Jukić.