Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Ti nisi kao druge cover

Iako u doslovnom značenju prirodan sodin karbonat, Anatron je projekt koji predstavlja simbiozu analognog zvuka, elektronike i vizualne estetike, a čiji je temeljni pokretač nezamjenjiva snaga ženske energije.

Tekst i glazbu drugog singla „(Ti nisi) kao druge“ potpisuje Anatron, mix je radio Darko Terlević, a mastering Matej Zec.

Zanimljivost spota jest njegova glavna akterica, Riječanka Emma Haci - prva žena na Balkanu koja je osnivačica i voditeljica kluba za borilačku vještinu Jiu Jitsu. Uz Emmu, u spotu se pojavljuje i talentirana tatoo artistica Ana Petković.

„Ljepota je u oku promatrača. Svaka žena je ženstvena na svoj način. Ženstvenost se ne ogledava samo u odjeći, šminki i sl., već i u tome kako se osjećaš. Ja sam svoju ženstvenost pronašla u Jiu Jitsuu, kojem sam posvetila život. Budući da svaki dan treniram, podučavam druge, sudjelujem na natjecanjima, većinom nemam vremena da „budem lijepa“. Moje tijelo je uvijek bolno, natečeno, nokti su mi ružni, ali osjećam se lijepom jer znam da sam zdrava, jaka i moćna. Moje tijelo mi služi za ono čime se bavim. Ukoliko ovaj spot pomogne barem jednoj ženi da prihvati sebe i slijedi svoje snove, utoliko smo uspjeli prenijeti poruku koju smo željeli.“, kazala je Emma.

Idejni začetnik spota je Anatron, dok je za scenarij i režiju zaslužan Lumiere Production.