Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tame impala CD

Tame Impala, popularni glazbeni projekt iza kojeg stoji kantautor, multiinstrumentalist i producent Kevin Parker, ponovno oduševljava novim spojevima psihodeličnih zvukova i pop glazbe. Nakon što je obožavatelje razveselio najavom novog studijskog albuma „The Slow Rush“, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače 2020. godine, uslijedila je i objava novog singla „It Might Be Time“. Hrvatska publika singl može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„It Might Be Time“ dinamičan je primjer prog-pop žanra. Pjesmom dominira snažan groove na klavijaturama, dok bubnjevi donose odlučan funk ritam. Tema koja se proteže kroz pjesmu strah je od gubitka inspiracije, one kreativne „žice“ koja stvarnost pretvara u umjetnost. Autor pjesme je Kevin Parker, koji je ujedno zaslužan za njeno snimanje, produkciju i miks.

Singl će se naći na izdanju naziva „The Slow Rush“, četvrtom studijskom albumu Tame Impale. „Većina pjesama na ovom albumu preispituje prolaznost života.“, otkrio je Kevin Parker u razgovoru za New York Times. S talentiranim je glazbenikom na naslovnici albuma surađivao fotograf Neil Krug, a sama je naslovnica simbol za čovječanstvo koje je okolina progutala u tren oka.

Album „The Slow Rush“ će od 14. veljače 2020. godine biti dostupan u digitalnom i fizičkom obliku, a obožavateljima je do tad dostupan za prednarudžbu.

Tame Impala glazbeni je projekt iza kojeg stoji talentirani Kevin Parker. Široj se publici predstavio debitantskim albumom „Innerspeaker“, nakon kojeg je uslijedio također odlično prihvaćen „Lonerism“. Glazbenik je posljednji studijski album naziva „Currents“ objavio 2015. godine te je zahvaljujući njemu ostvario nominaciju za nagradu Grammy. Parker je do danas surađivao s brojnim popularnim glazbenicima, među kojima su Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson i Kanye West.