Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

porota

Tena Vodopija javnosti je već znana kroz svoje poslovne aktivnosti, a također ste ju mogli susresti i ranije jer je još kao dijete, od 3. godine, pjevala u Klincima s Ribnjaka, kasnije u vlastitim bendovima a i danas je član Psihomodopopa kao jedna od Napalm djevica i grupe Aerodrom.

Uz to, ima vrlo česte nastupe na gradskim kulturnim i zabavnim manifestacijama, pjevajući jazz, a stalna je članica i ansambla Kazališta Komedija, odnosno cabareta Kontesa, gdje ima glavnu ulogu u showu.

"Porota" je pjesma s kojom Tena kreće u samostalnu glazbenu karijeru, predstavljajući svoj specifičan glazbeni i osobni izričaj. Pjesma govori o kraju ljubavi dvoje ljudi, čiji problem nije nedostatak iste, već nekompatibilnost i nerazumjevanje. Pjesmu je napisala Maja Vasilj, uz intervenciju Borne Šercara, dok je aranžman i produkcija djelo Zvonimira Duspera-Dusa. U pjesmi gostuje i poznati španjolski violinist Miguel Lara. Produkciju video spota radila je kuća Eles Films, a spot je sniman na nekoliko lokacija na Braču.