Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

michael hero

Michael Kiwanuka, miljenik hrvatske publike, nastavlja nizati singlove koji nam ne silaze s playliste. Nedavno nas je oduševio singlom “You Ain’t The Problem”, a isto je danas učinio najnovijom pjesmom “Hero”. Obje su pjesme najava Michaelovog novog studijskog albuma „KIWANUKA“, koji će svjetlo dana ugledati prvog studenog ove godine. Singl „Hero“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Ovo je pjesma o tužnoj sudbini prekrasnih pojedinaca koji ovaj svijet napuštaju premladi, a govori i o ljudima koji su ugnjetavani, a koji vrlo često budu oni koji nam mogu najviše ponuditi. Životi brojnih intelektualaca, vođa i umjetnika prekinuti su upravo u njihovom najutjecajnijem razdoblju. Neki od njih su Martin Luther King, Malcolm X, John Lennon, Marvin Gaye, Tupac, Jimi Hendrix, Bob Marley, popis kao da seže u nedogled. Svi su oni za mene heroji.“, objasnio je Kiwanuka.

„Hero“ nam stiže nakon singla „You Ain't The Problem“, a obje će se pjesme naći na glazbenikovom nadolazećem studijskom albumu naziva „KIWANUKA“, koji će svjetlo dana ugledati prvog studenog, a do tog je datuma dostupan za prednarudžbu.

Michael Kiwanuka svoj je posljednji studijski album naziva „Love & Hate“ objavio 2016. godine. Izdanje je dobilo brojne pohvale te je Michaelu osigurao nominaciju za nagradu BRIT. Talentirani je kantautor u srpnju ove godine nastupao na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a trenutno se nalazi na velikoj svjetskoj turneji, koja je skoro u potpunosti rasprodana. Prije nego što u siječnju iduće godine započne s koncertima u SAD-u, nastupit će u Milanu, Beču, Frankfurtu i brojnim drugim europskim gradovima. Svi su datumi turneje dostupni na službenoj web stranici.