Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jonas blue hrvy

Prethodnu je godinu obilježio debitantskim albumom "Blue" na kojem su se našli neki od najvećih plesnih hitova današnjice. U istom je tonu nastavio s pjesmama koje nam je predstavio ove godine, a za sam kraj ljeta počastio nas je novim singlom „Younger“, na kojem mu se pridružio sve poznatiji HRVY. Singl "Younger" je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu, a možete ga poslušati u nastavku.

Jonas Blue i HRVY imaju pjesmu koja će sigurno rasplesati mnoge. Radi se o pjesmi koja pokušava dočarati neke od glavnih značajki ljeta - intenzivan osjećaj slobode i odsutnost tereta odgovornosti. Jedan od autora ove pjesme je i Sam Roman (Lewis Capaldi, Khalid, Olly Murs), s kojim je Jonas već surađivao na svojim pjesmama "Mama", "Rise" i "Polaroid". Pjesma „Younger“ je dobila i službeni lyric video na YouTubeu.

Jonas Blue i glazbene suradnje idu ruku pod ruku. Na njegovom debitantskom albumu "Blue", na kojem su se našli hitovi poput „Polaroid“, „Rise“, „Fast Car“ i „Mama, pojavljuju se brojna glazbena imena kao što su Jessie Reyez, Joe Jonas, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes. Iako u svojoj diskografiji ima samo jedan studijski album, popularni je producent i DJ do danas skupio više od osam milijardi streamova te prodao više od 45 milijuna singlova. Impresivnom popisu njegovih glazbenih suradnika pridružio se i sve poznatiji HRVY. Iako mladi pjevač ima tek 20 godina, već je svjetska zvijezda. Trenutno broji 4.5 milijuna pratitelja na Instagramu, preko dva milijuna pratitelja na YouTubeu i više od 750 milijuna streamova.