Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

13reasonswhy

Iščekivana, treća sezona serije 13 Reasons Why ugledala je svjetlo dana upravo danas. Uz seriju stiže i službeni soundtrack na kojem su se našla neka od najvećih imena današnje pop glazbe među kojima su 5 Seconds of Summer, Yungblud i Charli XCX. Hrvatska publika službeni soundtrack popularne tinejdžerske drame može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Na soundtracku se našla i pjesma „Teeth“, koju izvodi popularni australski sastav 5 Seconds of Summer. Sastav je dan prije objave službenog soundtracka serije 13 Reasons Why pjesmu predstavio kao samostalni singl. „Teeth“ je obojen nijansama industrial rocka, za što je zaslužan i legendarni Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave), koji je na pjesmi gostovao kao gitarist. 5 Seconds of Summer za novi su singl „Teeth“ predstavili i videospot, koji je u jednom danu skupio više od dva milijuna pregleda:

Nagrađivana tinejdžerska drama 13 Reasons Why jedna je od najgledanijih Netflixovih serija. Temeljena na istoimenom romanu koji je napisao Jay Asher, bavi se temama poput mentalnog zdravlja te kompleksne slojevitosti međuljudskih odnosa. Serija 13 Reasons Why prati tragičan niz događaja u čijem su središtu tinejdžerica Hannah Baker (Katherine Langford) i njen prijatelj Clay Jensen (Dylan Minnette). Prva sezona prikazana je 2017. godine te je odmah postala hit, za što je zaslužna i izvanredna Katherine Langford, kojoj je tumačenje glavne uloge u seriji donijelo nominaciju za Zlatni Globus.

Nova, treća sezona serije 13 Reasons Why obavijena je velikom misterijom koja se nadvila nad fiktivan američki grad Crestmont. U novim će se epizodama protagonisti serije, među kojima se ponovno nalazi Clay Jensen (Dylan Minnette), nastaviti suočavati s duhovima vlastite prošlosti.

Popis pjesama:

“Teeth” - 5 Seconds of Summer
“Die A Little” – YUNGBLUD
"fuck, i’m lonely (with Anne-Marie)" – Lauv
“Severed” – The Decemberists
“Swim Home” - Cautious Clay
“Another Summer Night Without You” - Alexander 23
“Miss U” - Charli XCX
“Favorite Drug” - Daydream Masi
“Keeping It In The Dark” by Daya
“Young Forever” - JR JR
“All That” - Drama Relax (ft. Jeremih)
“This Baby Don’t Cry” – K.FLAY
“Walk Forever By My Side” - Twin Shadow
“Slaves of Fear” - Health
“All Your Life” - Angelo De Augustine
“Culture” - Hembree
“Still Want to Be Here” - Frightened Rabbit
“Ordinary World (feat. White Sea)” - Eskmo