Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

izlet

Nakon najavnih singlova 'U svijetu bajki', 'Tko si ti', 'Čaroban otok', 'Kokosovo mlijeko' i 'Osmijeh je bitan', zagrebački dvojac iZLET pjesmom 'Zašto šutim' predstavljaju svoj drugi album simboličnog naziva 'Katarza' koji uz već predstavljene singlove, na albumu donosi i devet novih pjesama.

Novi singl 'Zašto šutim' dobio je i svoje vizualno ostvarenje pod redateljskom palicom perspektivnog redatelja Doringa, a spot je zamišljen kao kantautorski uradak s otvorenim prostorom za umjetnički izričaj redatelja, čime je postignuta savršena ravnoteža između poezije i pejzaža kako bi slušatelju pružio šansu da doživi pjesmu, kažu braća Kumerle.

Umjesto angažiranja mnogobrojnih glazbenika, sve izvođačke radove na albumu “KATARZA” izveli su isključivo braća Kumerle te su obojica tako snimali i bubanj i bas i gitare i klavijature i ostale zvukove. Time su potvrdili da vješto barataju svim glazbenim alatima. Vrijedno je spomenuti da im je producentski “guru” i mentor na ovom projektu bio Luka Tralić – SHOT.

Album 'Katarza' u prodaji je dostupan u Dallas Music Shopu Rijeka, Dallas Recordsu, shopu Croatie Records, Dancing Bearu i Aquarius Recordsu.