Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

beta sudar

Beta Sudar besprijekornom je live izvedbom pjesme Don't give up na Dori početkom godine zaslužila velik interes publike i medija pa ne čudi što su mnogi s nestrpljenjem iščekivali sljedeći korak ove atraktivne i vokalno dominantne mlade pjevačice.

Intenzivan rad u studiju zadnjih nekoliko mjeseci rezultirao je pjesmom „Ja sam ta“ koja ima sve odlike pravog ljetnog hita – zarazan plesni beat iz produkcijske radionice Predraga Martinjaka Peggya i Bojana Šalamona Shalle, pamtljivu melodiju i intrigantan tekst Predraga Martinjaka koje Beta uvjerljivo interpretira.

„Ovo je moja najprogresivnija pjesma do sada, a pokazuje glazbeni smjer kojim ću nastaviti. Peggy i Shalla su 100% pogodili stil u kojem se najbolje osjećam, a voljela bih da pjesmu zavole i publika i glazbeni urednici. Posebno sam ponosna na video Izoom produkcije koji smo snimali čak 3 dana s fenomenalnim plesačicama. Pola spota rolam pa imamo puno snimljenih kadrova mojih smiješnih padova i polupadova koje možda čak jednom i objavim“, kroz smijeh prepričava nasmijana Beta za koju ovoga ljeta nema puno vremena za odmor jer ju čeka aktivna promocija novog singla te ljetni koncerti, a priprema i svoj prvi duet, s pjevačem te multiinstrumentalistom Rokom Vuškovićem za koji su ovih dana snimili i video.

Razigrani videospot za pjesmu „Ja sam ta“ snimljen je u režiji Izoom produkcije.