Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

onepossibleoptionUpravo izlazi Live Studio Session sa 3 premijerno odsvirane pjesme benda One Possible Option. Priča je dvostruko zanimljiva iz razloga što je to ujedno i uvodno predstavljanje zanimljivog novog projekta ''Live Sessions'' u ponudi Sound Station Recording Studija iz Zagreba pod producentskim palicama Maura Širola, Lea Anđelkovića te Ivana Škunce, a s video strane Danila Cakovića.

Ono po čemu se ističe ovaj program je što je sve na vrhunskom nivou, od prostora, snimanja, produkcije do video produkcije.One Possible Option je imao čast odraditi prvi session, nakon što su dečki iz studija bili na našem koncertu, te odlučili da smo zbog uvježbanosti i materijala dobra kombinacija za to prvo predstavljanje programa.

OPO je ove godine krenuo sa predstavljanjem novoga materijala na kojem smo radili par godina, te zbog toga bili malo odsutni sa scene. Te smo veoma sretni da na ovaj način možemo pokazati što se to kuhalo u studiju svo ovo vrijeme. Na sessionu su odsvirane nove pjesme On my Knees, All we do Today & Hole.Text: Zdravko Kasapović ''Piggy''
Glazba: One Possible Option
Mix & Master: Mauro Širol
Tonski Snimatelji: Mauro Širol & Leo Anđelković
Kamera & Montaža Videa: Danilo Caković