Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

prevailPrevail, heavy metal bend iz Splita objavio je svoj prvi album „Without Control“, kojega je izdala diskografska kuća Miner Recordings iz Srbije. Album „Without Control“ je sniman od rujna 2017. godine do lipnja 2018. godine, a službeno je „vani“ od kraja 2018. godine.

Na albumu se nalazi 10 pjesama, od kojih su 4 na hrvatskome jeziku te 6 na engleskome jeziku. Glazbu i tekst svih pjesama na albumu potpisuju zajednički članovi benda, a na pjesmama „Za Bolje Sutra“, „Love“ i „San“ je gostovao i Ivan Rogošić na klavijaturama. Vokali, gitare, bas i klavijature su snimljeni u studiju Gorana Kovača u Splitu, dok su bubnjevi snimljeni u Propeler studiu Jana Pele Ivelića u Splitu.

Za omot i knjižicu albuma zaslužan je Luka Vidoš, dok je fotografije članova benda za album napravio Andrija Jurčević. Žanr benda bi se mogao opisati kao kombinacija heavy, thrash, melodic i power metala uz brojne povremene primjese drugih žanrova, a više informacija možete saznati na njihovoj Facebook stranici.