Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

A033 02012017 C009.00 10 42 22.Still016

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a singlom “Mjesec” se prvi put predstavlja i kao autorica pjesama koje izvodi. Singl „Mjesec“ nastao je u suradnji s Danijelom Damjanovićem koji je zaslužan i za aranžman pjesme.

Pjesma je nastala u suradnji s glazbenikom Danijelom Damjanovićem koji je uz Marei i autor pjesme. Tekst potpisuje Marei, glazbu Marei i Danijel, a za aranžman je zaslužan Danijel Damjanović. Nakon suradnje u Blues Box Acoustic Triu odlučili su se za prelazak u autorske vode. Marei se do tada publici predstavljala kao izvođačica a sada po prvi puta i kao autorica pjesama koje izvodi.

Za spot su zaslužni Mladen Đaković i Luka Bešlić, a produkciju i postprodukciju spota N.O. Production. Scenografiju je za spot uredio Valentin Gašparini, a fotografije potpisuje Bernard Ritoša. Spot je snimlljen u porečkom starom remontu i na lokacijama u Rijeci za koje treba zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Rijeke.

Prije ove suradnje, Marei je pod svojim imenom Marina Žužić predstavljena javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” odnosno “Nije noć za kraj” autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine.