Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

cover smb2

Kada je prije 6 godina mladi reper iz Šibenika izbacio svoj album prvijenac "Šarena močvara bezakonja" mnogi su ostali ugodno iznenađeni albumom kojeg su obilježila tvrdoća, humor, unikatan vokal i flow, prerada poznatih i aktualnih mahom američkih hitova, nešto lošija kvaliteta snimaka te feat Raekwona i Ghostface Killaha. U međuvremenu, Bore se povezuje sa Kišom Metaka i High5-om s kojima ostvaruje nekolicinu odličnih suradnja i nastupa. Također, Bore u međuvremenu izbacuje i 2 EP-a, ali mnogi fanovi su se nadali kako će Šarena Močvara Bezakonja dobiti nastavak svoje priče.

6 godina kasnije, san svih vjernih fanova se ostvario. Šarena Močvara Bezakonja 2 je vani! Za razliku od prvog albuma, ovaj odiše nešto mirnijom i ozbiljnijom atmosferom nego prošli, ali doza humora i tvrdih pančeva je ostala na nivou. Također, kvaliteta snimaka se poboljšala, a dva najavna singla (Milioner i Reci Mi Sve) su popraćeni i vizualima. Cijeli album sniman je na beatova Kid Oceana, osim stvari Reci Mi Sve koja je snimljena na beat The Crateza. Na albumu su 8 stvari + intro, bez ikakvih gostovanja.

Izvođača možete podržati kupnjom albuma na bandcampu, a možete ga preslušati na svim streaming platformama na linku, ili u nastavku posta.

Tracklist:
1. Sveti Franku Intro (zač. 112)
2. Šta Je Bilo
3. Fukkboy 2K19
4. Trošim Novac
5. Milioner
6. Automatik
7. Reci Mi Sve
8. Navike
9. 3 Ujutro