Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

eod CD

Popularni kalifornijski rock sastav najavio je “Eagles Of Death Metal Presents Boots Electric Performing The Best Songs We Never Wrote”, svoj prvi album glazbenih obrada koji će u novom ruhu predstaviti neke od najvećih hitova izvođača kao što su KISS i AC/DC. Tom je prilikom predstavljen singl “Family Affair”, obrada R&B klasika legendarne pjevačice Mary J. Blige. Kako “Family Affair” zvuči u rock aranžmanu hrvatska publika može poslušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Najavljeni album sadržavat će 13 obrada pjesama izvođača kao što su Mary J. Blige, KISS, Guns N’ Roses i George Michael te će biti dostupan u digitalnom i fizičkom obliku, kao i u CD te LP formatu. Album će biti objavljen 7. srpnja, a do tad ga je moguće prednaručiti.

Album je snimljen u Kaliforniji, a produkciju potpisuju frontman sastava Jesse Hughes te Nic Jodoin (Black Rebel Motorcycle Club). Jesse je dio pjesama snimio samostalno, no na albumu se pojavljuju i razni glazbeni gosti.

Eagles Of Death Metal osnovala su dvojica prijatelja – Jesse Hughes i Josh Homme (Queens Of The Stone Age), koji je naziv sastava smislio zapitavši se kako bi legendarni američki band Eagles zvučao kad bi izvodio death metal glazbu. Sastav je s radom započeo 1998. godine u kalifornijskom gradu Palm Desert, a široj se publici predstavio pjesmama poput “I Want You So Hard”, “I Only Want You” i “Miss Alissa”.

Popis pjesama:

“God Of Thunder” (original by KISS)
“It’s So Easy” (original by Guns N’ Roses)
“High Voltage / “It’s A Long Way To The Top (If You Wanna Rock N’ Roll)” (originals by (AC/DC)
“So Alive” (original by Love & Rockets)
“Beat on the Brat” (original by The Ramones)
“Abracadabra” (original by Steve Miller Band)
“Careless Whisper” (original by George Michael)
“Family Affair” (original by Mary J. Blige)
“The Hunger” (original by The Distillers)
“Long Slow Goodbye” (original by Queens of the Stone Age)
“Just Dropped In (To See What Condition My Condition Is In)” (original by Kenny Rogers & The First Edition)
“Trouble” (original by Cat Stevens)
“Moonage Daydream” (original by David Bowie)