Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

You Cant Keep a Good Man Down

Osječki rockeri The Red Roosters objavili su singl „You Can't Keep A Good Man Down“ za izdavačku kuću Intek Music. Riječ je o klasičnoj rock'n'roll pjesmi koja se tiče ustrajnosti i neodustajanju unatoč svim preprekam.

Autor glazbe i teksta je Ljudevit Laušin, gitarist i glavni vokal benda, a snimljena je u zagrebačkom studiju poznatog bubnjara, beatboxera i producenta Ante Prgina "Surke". Dečki sami kažu da je to njihova najspontanija, najžešća i najbrže dovršena studijska snimka do sada. Snimljena je u cijelosti uunutar jedne večeri pa se neposrednost i intenzivna energija svakako mogu osjetiti u zvuku i energiji.

Video spot za pjesmu snimio je i montirao Mario Miloloža, koncept priče oblikova je Ivan Kristijan Majić. U spotu glumi mlada osječka glumica Lovorka Trdin, a poseban retro osjećaj zasigurno doprinosti old timer Ford Mustang iz '63.

Video je snimljen u Baranji i Osijeku, a završni kadar na krovu jednog od najviših nebodera u Osijeku.

Nakon objavljivanja singla za etiketu Intek Music, bend The Red Roosters planira dovršiti album tijekom ove godine i na njemu će se naći stilski raznolik glazbeni materijal.

Izlazak singla i video spota te najava albuma svakako će biti povod za još više koncerata po kojima su postali poznati. Uživo ih se može poslušati 4. svibnja u Osijeku gdje će zasvirati u sklopu osječkog Craft Beer Festivala.