Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

vatra CDcover

Uoči obljetničkog koncerta, kojeg Vatra održala u petak u zagrebačkom Domu Sportova, izašao je i deseti studijski album "Nama se nikud ne žuri" nazvan po istoimenom hit singlu otpjevanom u duetu s Massimom!

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Porin, Vatra je osvojila nagradu za Najbolju vokalnu suradnju upravo za naslovnu pjesmu, a osim nje, na novom su se albumu našli i dosadašnji singlovi "Sekvoje", "Ukleti Holandez" i aktualna "Sve je tišina".

Album "Nama se nikud ne žuri" nošen je s devet pjesama, a uz duet s Massimom, na pjesmi "Pitanje i odgovor" Vatri se pridružila i Tonka Matković Šerić.

Kao autor i ovog se puta većinski potpisuje Ivan Dečak, a uz njega, dio pjesama napisali su Irena Celio-Cega te Tomislav Franjo Šušak.

"Gotovo dvije godine neprekidnog rada rezultiralo je našim desetim albumom "Nama se nikud ne žuri". Album na kojem smo uistinu dosta eksperimentirali, ne samo aranžmanski nego i sa zvukom. Nadam se da se to u konačnici i čuje. Držimo si palčeve da publika pusti naše nove pjesme u svoje živote!" , izjavio je Ivan Dečak.