Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

dusty hats

Nakon dvije godine pauze od autorskog rada, pop-rock bend Dusty Hats predstavlja novu pjesmu “Da mogu mijenjat ovaj svijet”. Prvi je ovo u nizu singlova kojima najavljuju svoj debitantski album.

Bend Dusty Hats nastao je 2013. godine, a čine ga Dario Duvnjak (vokal/gitara), Karlo Antolić (gitara), Valentino Kašner (bubanj) i Dominik Kralj (bas). Iza sebe imaju šest singlova i koncertno su vrlo aktivni, a novim singlom bend najavljuje i promjene u postavi. Dosadašnji gitarist Dario Duvnjak postaje novi pjevač i frontmen koji osim sjajnih vokalnih i gitarskih dionica potpisuje i autorstvo glazbe i teksta. Nastupio je 2018. godine u showu Zvijezde gdje je ostvario odličan uspjeh ušavši u samu završnicu natjecanja.

“Svjesni smo da mali čovjek ne može sam biti nositelj promjena, ali svaki pojedinac može utjecati na svoj svijet” – poruka je koju šalje ovom snažnom pjesmom. Autorski potpis Dusty Hatsa svakako je raznovrsnost glazbenih žanrova, pa će se tako na novom albumu naći ponešto za svakoga – od laganih balada, preko balkanskih pop-rock ritmova, sve do žestokih rock riffova.

Aranžman i produkciju pjesme potpisuje Dragomir Herendić Dragianni, spot je snimio i montirao mladi, talentirani producent Petar Puljiz, dok se Petra Perkov pojavljuju kao glumica. U spotu sudjeluje i čitava postava benda. Misao vodilja kako je ljubav ono što nas povezuje i što nas čini u cijelosti protkana je kroz čitav video, a emociju su na pravi način prenijeli glazbenici koji su spremni predstaviti se široj javnosti i zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni.