Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

monopoly

Ariana Grande sve je ugodno iznenadila svojim potezom. Usred turneje je predstavila novu pjesmu „MONOPOLY“ na kojoj joj se pridružuje Victoria Monét. Pjesma je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru.

Ariana Grande je u posljednje vrijeme nezaustavljiva. Prvo je predstavila album „Sweetener“, osvojila top ljestvice, a samo šest mjeseci kasnije predstavila je i novi album „thank u, next“. Pjesmom „7 rings“ je postavila novi rekord na Spotifyu, na kojem je u samo 24 sata preslušana više od 14 milijuna puta. Osim toga, videospot za istu pjesmu je na YouTubeu pregledan više od 50 milijuna puta u 24 sata, a time je oborio rekord za najgledaniji video u jednom danu. Iznenađenja ne prestaju jer je danas predstavljena pjesma „MONOPOLY“ i to bez pretjerane najave.

Victoria Monét je njena dugogodišnja suradnica, a sudjelovala je i u stvaranju njenih pjesama „thank u, next“ i „7 rings“. Ariana i Victoria su posljednjih tjedan dana na društvenim mrežama raspravljale o tome kada će predstaviti „MONOPOLY“. Nakon što su zaključile da je Arianina pjesma „7 rings“ na prvom mjestu Billboard 100 ljestvice već osam tjedana, odlučile su odmah objaviti ovu zajedničku pjesmu kao zahvalu Arianinim obožavateljima.

Pjesma je dobila i zanimljiv videospot kojim se odmiče od visoke produkcije. Ariana i Victoria izgledaju kao da snimaju spot u kućnoj radinosti, a spot nose vizuali emotikona. Video je na YouTubeu u manje od 12 sati došao do tri milijuna pregleda, a ta brojka nezaustavljivo raste.

Ariana Grande je svoj debi album, „Yours Truly“, predstavila 2013. godine i on je jedan od razloga njenog naglog rasta koji ne prestaje. Njeni posljednji albumi, „Sweetener“ i „thank u, next“ su svakako osvojili srca mnogih, a to pokazuju i kritičari i publika. Trenutno se nalazi na turneji u sklopu koje u planu ima 80 koncerata, a najbliže Hrvatskoj bit će 3. rujna na koncertu u Beču. Ariana je nedavno je imala i prva tri mjesta na Billboard Top 100 ljestvici, a taj rezultat su posljednji put ostvarili članovi benda The Beatles 1964. godine.